U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

5 troeven van de Toyota Auris

Een streling voor het oog met hoogstaande veiligheidsuitrusting.

5 redenen waarom de Toyota Auris in perfecte harmonie met jou is.

Zorgeloze rijervaring

De Toyota Auris springt meteen in het oog met zijn fris en aantrekkelijk design. De dynamisch gevormde voor- en achterzijde van de Auris laten meteen een onuitwisbare indruk achter. Voeg daar zijn sportieve flair en levendige rijgedrag nog aan toe en lange ritten worden plots een pak aangenamer en zorgelozer. Wist je trouwens dat de Auris nog een grotere broer heeft, namelijk de Auris Touring Sports? Die zorgt voor heel wat extra ruimte en een laadvolume tot wel 1.658 liter.

Toyota Safety Sense

De Toyota Auris is voorzien van Toyota Safety Sense. Dit bestaat uit verschillende veiligheidssystemen zoals bijvoorbeeld het Pre-Collision System. Zodra de afstand tussen jouw voertuig en je voorganger of een obstakel te klein wordt, remt de Toyota Auris automatisch af. Een andere, intelligente functie die je kan terugvinden is de Road Sign Assist. Dit systeem leest verkeersborden (bijvoorbeeld snelheidsbeperkingen, inhaalverboden,...) en geeft deze informatie weer aan de bestuurder.

Bestuurder first

In de Toyota Auris merk je dat de focus op de bestuurder wordt gelegd. Zo is het innovatieve dashboard niet alleen erg gebruiksvriendelijk, het is ook een streling voor het oog. Wat denk je van de 7” Toyota Touch® 2 display dat samen met het nieuwe 4,2” TFT-scherm in het instrumentenbord een echte blikvanger is. Hierop worden uitgebreide multimediavoorzieningen, navigatie instructies en de Toyota Safety Sense opmerkingen weergegeven. Dit geheel maakt rijden in de Auris niet alleen aangenamer, maar ook een pak veiliger.

Comfort boven alles

De Toyota Auris is afgewerkt met hoogwaardig materiaal en uitgerust met comfortabele stoelen. Je voelt je meteen op je gemak in de luxueuze Auris. Wil je graag nog een lichter en ruimer interieur? Dan kan je kiezen voor Toyota Skyview®. Heb je nood aan extra ruimte? De Auris werd voorzien van het Easy Flat systeem waarbij je makkelijk de stoelen kan neerklappen voor extra ruimte. Daarnaast heeft hij ook een dubbele laadvloer waarin je nog heel wat extra spullen kan opbergen.

Hoera voor hybride!

Binnen de Toyota Auris familie is er voor ieder wat wils want je kan kiezen tussen drie geavanceerde motoren: een hybride, benzine- of dieselmotor. De Auris hybride valt op door zijn stil en soepel rijcomfort. Met een CO2-uitstoot tussen 79 en 91 gram staat hij samen met de Prius en de Yaris in de top drie van de Toyota modellen met de laagste CO2-uitstoot. Naast de geavanceerde hybride aandrijflijn kan je ook voor een Toyota Auris kiezen met een nieuwe 1.2T benzinemotor of de nieuwe 1.6 D-4D dieselmotor.

KOM DE TROEVEN VAN DE TOYOTA YARIS ZELF ERVAREN

OF ontdek hem in onze Showroom 

Antwerpen (Opel)
Noorderlaan 32
2060 Antwerpen
Tel: 03 220 99 11
www.gman.be Routeplan
logo opel
Antwerpen (Toyota)
Ijzerlaan 3
2060 Antwerpen
Tel: 03 321 83 26
Routeplan
Toyota
Wilrijk (Opel)
Boomsesteenweg 501
2610 Wilrijk
Tel: 03 828 10 00
Routeplan
logo opel
Carrosserie (alle merken)
Pierstraat 237
2550 Kontich
Tel: 03 450 06 33
Routeplan
logo opel
Toyota
Mechelen (Opel)
Jubellaan 82
2800 Mechelen
Tel: 015 430 430
Routeplan
logo opel
Zemst (Opel)
Brusselsesteenweg 497
1980 Zemst
Tel: 02 251 94 36
Routeplan
logo opel