U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

DE FUNTASTISCHE TOYOTA AYGO

Een betrouwbare stadswagen die elke rit leuk maakt.

5 redenen waarom de Toyota AYGO jou een onvergetelijke rijervaring bezorgt.

OOGVERBLINDEND DESIGN

De AYGO heeft een even gewaagde als modieuze look: de grote ‘X’ vooraan doorbreekt de saaiheid van het design van de meeste auto’s. De ‘X’ wordt aangevuld met de luchtige/speelse lijnen en het gedurfde “double bubble” dak. Je kan de AYGO naar je hand zetten door o.a. de mistlampen en de achterbumper naar eigen smaak aan te passen.

WEINIG VERBRUIK, VEEL RIJPLEZIER

Onder het guitige uiterlijk schuilt een zuinige, efficiënte en duurzame driecilindermotor. De AYGO is verkrijgbaar als automaat maar ook met manuele versnellingsbak, met een maximaal verbruik van 4,2 l/100 km. Daarenboven blijft de CO2-uitstoot beperkt tot 97 g/km. Je betaalt dus amper wegentaks en hebt lage brandstofkosten. Desondanks beschik je over 69 pk. Voldoende om met zo’n lichte wagen het stadsverkeer te doorklieven en de snelweg te trotseren.

ONGEËVENAARD RIJGENOT

Met de AYGO is elke rit een absoluut genot. De nieuwe ophanging maakt van de AYGO een toonbeeld van flexibele besturing, precisie en betrouwbare respons. De stabiliteitscontrole (VSC) is permanent ingeschakeld en de traction control kan enkel op lage snelheid uitgeschakeld worden. Daarnaast kan je opteren voor de Hill-start Assist Control (HAC), zodat geen enkele helling te steil is om te starten.

COMPACT & COMFORTABEL

De ingenieurs van Toyota hebben een huzarenstukje uitgevoerd: zij zijn erin geslaagd de compacte buitenkant te koppelen aan een verbazend ruim en comfortabel interieur. De AYGO beschikt over de perfecte afmetingen voor een stadswagen. Het open interieur, de brede voorruit en het openschuifbare dak geven de indruk dat je in een zee van ruimte zit. Ideaal voor het verkennen van de stad.

TOYOTA TECHNOLOGIE

De AYGO is uitgerust met de nieuwste technologische snufjes. Het 7” touch screen zorgt voor een ongeëvenaarde combinatie van multimedia- en smartphoneconnectiviteit aan boord. Je kan verbinding maken met je MP3-speler of iPod je belt handenvrij en bovendien heb je toegang tot de volledige kaartnavigatie. Dankzij de achteruitrijcamera is parkeren geen bron van stress meer. Je veiligheid wordt in de AYGO x-play gegarandeerd door o.a. het Pre-Collision Systeem dat voertuigen of objecten op de weg voor de wagen detecteert, de bestuurder hiervoor audiovisueel waarschuwt en indien nodig zelf afremt om een botsing te voorkomen of te beperken. Kortom de AYGO verenigt plezier, comfort en veiligheid als geen ander!

Beleef ongeëvenaard rijplezier!

OF ontdek hem in onze Showroom 

Antwerpen (Opel)
Noorderlaan 32
2060 Antwerpen
Tel: 03 220 99 11
www.gman.be Routeplan
logo opel
Antwerpen (Toyota)
Ijzerlaan 3
2060 Antwerpen
Tel: 03 321 83 26
Routeplan
Toyota
Wilrijk (Opel)
Boomsesteenweg 501
2610 Wilrijk
Tel: 03 828 10 00
Routeplan
logo opel
Carrosserie (alle merken)
Pierstraat 237
2550 Kontich
Tel: 03 450 06 33
Routeplan
logo opel
Toyota
Mechelen (Opel)
Jubellaan 82
2800 Mechelen
Tel: 015 430 430
Routeplan
logo opel
Zemst (Opel)
Brusselsesteenweg 497
1980 Zemst
Tel: 02 251 94 36
Routeplan
logo opel